RMW MEUBELS

Met trots presenteren wij onze eigen meubellijn!

Wij van Retomeubel Weurt presenteren met trots onze eigen meubellijn. De meubels zijn uiteraard van zeer goede kwaliteit en zijn direct leverbaar, zoals u van ons gewend bent.*

Al onze meubels zijn zorgvuldig geproduceerd en worden uitsluitend van massief hout gemaakt. Doordat we zelf onze winkel draaien, weten we precies wat de klant zoekt en uiteraard hebben wij hier dan ook op ingespeeld tijdens het creëren van deze meubellijn. Onze lijn bestaat uit betaalbare meubels van goede kwaliteit in de meest aangevraagde maten en afwerkingen. Zo vindt u altijd een meubelstuk dat past in uw interieur!

wij vertellen u er graag alles over in onze winkel. Hier kunt u de meubels tevens in het echt komen bekijken om een beter beeld te kunnen vormen van de verschillende meubelstukken. Graag tot ziens bij Retomeubel Weurt!

*Wij doen ons uiterste best om alles uit voorraad te leveren. Soms kan het zijn dat een product op is, maar omdat we uit voorraad werken duurt het nooit lang voordat het product weer voorradig is.

Vorige slide
Volgende slide